Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ αλλάΖΕΙ: Η συνείδησή και η βούλησή τους ας είναι αυτή που θα τους οδηγήσει στην κάλπη

Σήμερα 20 Μαϊου 2014 οι δύο επικρατήσαντες υποψήφιοι δήμαρχοι κκ Γιάννης Γαλουζής και Γιάννης Μαστροκούκος απηύθυναν πρόσκληση στον αρχηγό της παράταξής μας Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ αλλάΖΕΙ κο Γιώργο Μαύρο για συνάντηση με θέμα την διερεύνηση πιθανής προεκλογικής συνεργασίας εν όψει του δεύτερου γύρου εκλογών την προσεχή Κυριακή 25 Μαίου.
Αποδεχόμενοι την πρόσκληση τους προσήλθαμε, διαδοχικά, στη συνάντηση όπου απερίφραστα καταστήσαμε σαφές ότι εμείς παραμένουμε πιστοί στις προγραμματικές αρχές μας και ότι ο τρόπος με τον οποίο διεξάγαμε τον προεκλογικό μας αγώνα είναι διαφορετικός, στηριζόμενος αποκλειστικά και μόνο στην πεποίθησή μας ότι η Κάλυμνος μπορεί ν' αλλάξει με ουσιαστικά έργα και προγραμματικό σχέδιο.
Στο πλαίσιο αυτό, δηλώνουμε ότι, από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 και για όλη την πενταετία σε ό,τι αφορά θέματα που προωθούν το πρόγραμμά μας και συμβάλλουν στην αλλαγή της Καλύμνου όσο και στην αλλαγή του πολιτικού ήθους θα είμαστε συνδρομητές της κάθε προσπάθειας που θα συμβάλλει ουσιαστικά σε αυτή τη κατεύθυνση. Σε κάθε άλλη περίπτωση, δηλώνουμε ότι με συνέπεια στις αρχές και στο οράμά μας θα ασκούμε ουσιαστική και εποικοδομητική αντιπολίτευση βάσει της εντολής ποτ μας δόθηκε από τον Καλυμνιακό λαό.
Οι συμπατριώτες μας που τίμησαν τη δική μας παράταξη με την ψήφο τους πίστεψαν το νέο και το διαφορετικό. Τους ευχαριστούμε και τους υποσχόμαστε ότι δεν θα τους διαψεύσουμε. Η συνείδησή και η βούλησή τους ας είναι αυτή που θα τους οδηγήσει στην κάλπη την προσεχή Κυριακή όπως τους οδήγησε και την προηγούμενη Κυριακή να επιλέξουν την παράταξή μας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!