ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ για την πυρκαγιά στο τηλεοπτικό σταθμό TV12

Η καταστροφή από πυρκαγιά του τηλεοπτικού Σταθμού TV12 μας προκάλεσε ιδιαίτερη θλίψη, μάλιστα, αυτή την προεκλογική χρονική στιγμή που η κοινωνία μας έχει ανάγκη από ενημέρωση για τις θέσεις και τις προτάσεις των φορέων της Πολιτικής.
Θεωρούμε ότι, η απουσία μιας δεύτερης πηγής ενημέρωσης στο νησί μας, αφαιρεί τον πλουραλισμό και την πολυφωνία από την κοινωνία μας και τελικώς κάνει φτωχότερη τη Δημοκρατία μας.
Η παράταξη μας εκφράζει την λύπη των μελών της και συμπαρίσταται στους εργαζόμενους για το θλιβερό γεγονός της καταστροφής του Σταθμού σε μια εποχή έλλειψης ευκαιριών απασχόλησης,
Πιστεύουμε ότι, οι αρμόδιες Αρχές της Πολιτείας μας, σύντομα θα αποφανθούν για τις αιτίες της πυρκαγιάς στον τηλεοπτικό Σταθμό.
Ο εκπρόσωπος τύπου της Παράταξης
«ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!