Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Καλύμνιες και Καλύμνιοι, Εμείς, ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, θεωρούμε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να έχουν ως πρόταγμα την έξοδο από την κρίση με κοινωνική προστασία και ανάπτυξη και με προσανατολισμό τις κοινωνικές ανάγκες.
Συνδέοντας τις αυτοδιοικητικές εκλογές με τις αντίστοιχες πολιτικές που ακολουθούν, ο ρόλος των δήμων είναι ιδιαίτερα σημαντικός στο δικό μας πρόγραμμα και συμπεριλαμβάνει τρία επίπεδα:
1. τη συμμετοχή του πολίτη
2. το κοινωνικό έργο που μπορεί να παράξει ο δήμος
3. την εναρμόνιση του τοπικού προγράμματος σ' έναν εθνικό σχεδιασμό.
Η μνημονιακή κυβέρνηση της κοινωνικής και εργασιακής ισοπέδωσης, της εκποίησης της Δημόσιας περιουσίας και του φυσικού πλούτου της χώρας, της διάλυσης της Αυτοδιοίκησης και του ελάχιστου κοινωνικού κράτους, επιζητεί την ολοκλήρωση του θεάρεστου έργου της.
Έχοντας υπονομεύσει τις στοιχειώδεις λειτουργίες των δήμων, η Αυτοδιοίκηση προχωρά υποταγμένη στα κελεύσματα των δανειστών και στις εντολές των μνημονίων, στη διάλυση των εναπομείναντων δημοτικών- κοινωνικών δομών προστασίας των ασθενέστερων στρωμάτων.
Δομές που έχουν ήδη μειωθεί κατά 80% με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ- απολύσεις προσωπικού- πωλήσεις νερού, λιμανιών, παραλιών- ιδιωτικοποίηση καθαριότητας κλπ.
Για όλους τους παραπάνω λόγους και με δεδομένο ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα αυτοδύναμης παρουσίας του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ στις τοπικές- αυτοδιοικητικές εκλογές, η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να προτείνει προς τους πολίτες του νησιού να επιλέξουν εκείνο το ψηφοδέλτιο που νομίζουν ότι είναι πιο κοντά με τις πιο πάνω θέσεις του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!