Γέμισε ο αυλόγυρος της Παναγιάς από κόσμο στην συγκέντρωση του Δ.Διακομιχάλη (2 video)

Το ξεκίνημα της νίκης έγινε. Το Χωριό είναι μαζί μας. Στη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση της παράταξής μας , της παράταξης της Νίκης βρισκόταν όλο το Χωριό.
Μικροί και μεγάλοι, νέοι και παλιοί, έδωσαν το μήνυμα στους όψιμους «υπερασπιστές» του Χωριού. Σ' αυτούς που μας γέμισαν με λόγια κούφια, χωρίς αντίκρισμα.
Σ' αυτούς που άφησαν το Χωριό να μαραζώσει και τώρα έρχονται, με τα λόγια μόνο να φουσκώσουν τα μυαλά των ανθρώπων. Σαν να μην ξέρουν οι χωριανοί ποια παράταξη στήριξε, στηρίζει και θα στηρίζει το χωριό και τους ανθρώπους του.
Μετά τις εκλογές το πρώτο έργο που θα ξεκινήσει θα είναι από το Χωριό. Κι αυτό θα είναι το Κάστρο. Το Κάστρο που το άφησαν να εξαφανιστεί, να χαθεί. Το Κάστρο που θα γίνει ο πρώτος μοχλός τουριστικής ανάδειξης του Χωριού.
 
Από το Γραφείο Τύπου
 
 
 
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!