ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ:Θεωρούμε απαράδεκτη την πρακτική που υιοθέτησαν διάφορες δημ. παρατάξεις

Θεωρούμε απαράδεκτη την πρακτική που υιοθέτησαν εσχάτως διάφορες δημοτικές παρατάξεις σχετικά με υπαρκτά ή υποτιθέμενα γκάλοπ.
Επιχειρούν να κερδίσουν ψήφους με φτηνά κόλπα και ψυχολογική πίεση, αφού φυσικά η πολιτική τους φωλιά είναι λερωμένη και την κρύβουν πίσω από δήθεν ανεξαρτησίες και νέα πρόσωπα ενώ τα πρόγραμματά τους στερούμενα ρεαλιστική πολιτική σύνδεση φαντάζουν κενά. Επιπλέον δεν έχουν την ευθύτητα είτε να πουν ξεκάθαρα το πότε έγιναν τα γκάλοπ είτε προκλητικά ξεχνούν τη Λαϊκή Συσπείρωση.
Εμείς όμως είμαστε εδώ, και έχουμε και το θάρρος και την αξιοπρέπεια να κοιτάξουμε τον κόσμο στα μάτια και να του πούμε την αλήθεια, όπως κάνουμε πάντα, όπως κάνει και το κόμμα που μας στηρίζει, το ΚΚΕ, καθώς είμαστε η μόνη φανερά εξαρτημένη πολιτική δύναμη, εξαρτημένη από τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, των ανέργων, των χαμηλοσυνταξιούχων, των φτωχών αγροτών και αυτοαπασχολούμενων. Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από γκάλοπ, ούτε θα μεταχειριστούμε τέτοια μέσα αποπροσανατολισμού και σύγχισης, γιατί και ιδεολογία έχουμε και ρεαλιστικό πολιτικό πρόγραμμα έχουμε και θέλουμε και μπορούμε να λέμε αλήθεια στο λαό.
.
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!