ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για δημοσκόπηση παράταξης Μαστροκούκου - «ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ»

Το αόρατο γκάλοπ της παράταξης Μαστροκούκου, που δήθεν έγινε πριν από έξι μήνες και ουδέποτε παρουσιάστηκε επίσημα, επανήλθε στο προσκήνιο, χθες βράδυ στην προεκλογική του ομιλία στην Χώρα, ως δυνατό χαρτί προκειμένου να κερδηθούν μόνο εντυπώσεις.
Κάθε φορά που ο κύριος Μαστροκούκος θα βρίσκεται στριμωγμένος, θα φέρνει στην επικαιρότητα το αόρατο γκάλοπ, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια του να ξεγελάσει τον καλυμνιακό λαό.
Καλούμε τον κύριο Μαστροκούκο ,που τόσο κόπτεται για τον καλυμνιακό λαό, να είναι ειλικρινής μαζί του και να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της πρόσφατης δημοσκόπησης .Ειδάλλως ,ας αρκεστεί στο πρόγραμμα του και να είναι λιγότερο νευρικός .Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος.
Εξάλλου ,έχουμε υπόψη μας άλλες δημοσκοπήσεις που κατατάσσουν την παράταξη του κου Μαστροκούκου στην τρίτη θέση με ποσοστό 18%.
Οι Καλύμνιοι έχουν κουραστεί από τα τρικ, τα τεχνάσματα και τις ψεύτικες υποσχέσεις και απαιτούν μια νέα δημοτική αρχή με όραμα, στόχους, συνέπεια, ανιδιοτέλεια και κυρίως πολιτικό λόγο που να στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ας φροντίσει ο κος Μαστροκούκος να συμμετέχει στα στρογγυλά τραπέζια ,που η παράταξη μας προτείνει και να μην υπεκφεύγει πιστεύοντας ότι έτσι θα καλύψει την ανεπάρκεια του.
 
Από το Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!