Η παράταξη «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» απαντάει στην πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού TV KOSMOS

Με αφορμή την, από 06/05/2014, πρόσκληση που έλαβε ο αρχηγός της παράταξης μας από τον τηλεοπτικό σταθμό Tv kosmos, για συμμετοχή στην εκπομπή «Ο κόσμος σήμερα» ,με θέμα τις εκλογές για το δήμο Καλύμνου, μαζί με τους υπόλοιπους υποψήφιους δημάρχους της Καλύμνου ,έχουμε να δηλώσουμε τα παρακάτω:
1.Ο τηλεοπτικός σταθμός tvkosmos ,τα προηγούμενα τρεισήμισι χρόνια δεν ενδιαφέρθηκε να συνομιλήσει με την παράταξη μας για κανένα θέμα ,σημαντικό ή μη.
2.Με δεδομένο τον τρόπο με τον οποίο «πολιτεύτηκε» ο συγκεκριμένος σταθμός στις προηγούμενες εκλογές ,δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η πρόσκληση έχει μοναδικό σκοπό να διασώσει –πολιτικά- τον απερχόμενο δήμαρχο Καλυμνίων κο Διακομιχάλη Δημήτριο, με τον οποίο άλλωστε ο κος Κλέανθης Λοΐζος όχι μόνο συνδέεται συγγενικά ,αλλά και μέλη της οικογένειας του κου Διακομιχάλη είναι μέτοχοι του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού. Αδυνατούμε λοιπόν να πιστέψουμε ότι η παρούσα πρόσκληση απορρέει από το πραγματικό και ειλικρινές ενδιαφέρον του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού για τα πολιτικά δρώμενα της Καλύμνου.
3.Η παρουσία του ανωτέρω σταθμού στην Κάλυμνο είναι αποσπασματική και επιλεκτική και εντείνεται μόνο κατά την προεκλογική περίοδο.
4.Τέλος με, το από 04/05/2014, δελτίο τύπου η παράταξη μας απηύθυνε πρόσκληση στους επικεφαλής των άλλων δημοτικών παρατάξεων να συναινέσουν στη διεξαγωγή τηλεοπτικών «στρογγυλών τραπεζιών» είτε σε επίπεδο αρχηγών παρατάξεων είτε σε επίπεδο υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, γεγονός που δείχνει την προσήλωση της παράταξης μας στην κατεύθυνση της ενημέρωσης του κόσμου ,κάτω όμως από ορισμένες αρχές και προϋποθέσεις.
Για όλους τους παραπάνω λόγους η παράταξη μας δε θα συμμετάσχει στην ανωτέρω εκπομπή και δε θα συναινέσει σε κακόγουστες επαναλήψεις του παρελθόντος . Δηλώνει όμως πάλι την επιθυμία της για διεξαγωγή τέτοιων εκπομπών στους τηλεοπτικούς σταθμούς του νησιού μας ,με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων.
Από το Γραφείο Τύπου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!