ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ για προεκλογικές κινήσεις σκοπιμότητας

Ο Δήμος κάνοντας προεκλογικές κινήσεις σκοπιμότητας έστειλε την τεχνική υπηρεσία στα αντλιοστάσια του εγκαταλελλειμένου έργου της αποχέτευσης των μπροστινών περιοχών προκειμένου να γίνει έλεγχος.
Ένα έργο πληρωμένο με τα χρήματα του ελληνικού λαού, το οποίο οι δύο τελευταίες διοικήσεις του Δήμου το άφησαν να απαξιωθεί. Διεκδικούμε την άμεση ολοκλήρωση και λειτουργία του έργου. Καλούμε τον κόσμο να να κατανοήσει τη σκοπιμότητα πίσω τέτοιες κινήσεις και να μην κρατήσει άλλο στάση αναμονής, να κάνει αποφασιστικό βήμα να απεγκλωβιστεί από τις παρατάξεις που τον φέραν σε αυτή την κατάσταση και να ενισχύσει τη Λαϊκή Συσπείρωση.
 
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!