Συνιστούμε στον κ. Γαλουζή ... να είναι περισσότερο ψύχραιμοι και λιγότερο ανάλγητοι

Συνιστούμε στον κ. Γαλουζή και σε υποψήφιο σύμβουλο της παράταξής του να είναι περισσότερο ψύχραιμοι και λιγότερο ανάλγητοι.
Ο Δήμος θα εξακολουθήσει να λειτουργεί κανονικά, είτε το θέλουν, είτε όχι. Οι αποφάσεις θα εξακολουθήσουν να εκδίδονται με βάση το νόμο, για όλους τους καλύμνιους πολίτες, οποιασδήποτε παράταξης. Δε γίνονται διακρίσεις, ούτε υπέρ, ούτε κατά.
Απειλές να εκτοξεύει ο νεαρός σύμβουλος σε άνδρες, όχι σε γυναίκες και μάλιστα σε μεροκαματιάρισσες, που δουλεύουν τίμια για ένα κομμάτι ψωμί. Είδες αν είναι κανείς χορτάτος; Δεν νιώθει, δεν μπορεί να νιώσει την ανάγκη του άλλου. Όσα λόγια μεγάλα κι αν λέει, όσες υποτίθεται νέες ιδέες κι αν προσπαθεί να πλασάρει. Έρχεται ώρα που η ζωή αποκαλύπτει. Και αποκαλύπτει θλιβερά.
 
Από το Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!