ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ: «Αυτό ,το οποίο οφείλει να εξηγήσει ο κος Διακομιχάλης στον καλυμνιακό λαό είναι...»

ΘΕΜΑ: «Τακτοποίηση υποψηφίων» Αυτό ,το οποίο οφείλει να εξηγήσει ο κος Διακομιχάλης στον καλυμνιακό λαό είναι το εξής :Το «βόλεμα» υποψηφίων του δημοτικών συμβούλων παραμονές των δημοτικών εκλογών είναι σωστό ; Είναι ηθικό ;
Ο κος Διακομιχάλης ΕΤΑΞΕ σε συμπολίτες μας για να καταφέρει να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο του αλλά και για να συγκρατήσει τα μέλη της παράταξης του φοβούμενος μην τους χάσει μέχρι την διενέργεια των εκλογών.
Τι έχει να πει στους εκατοντάδες συμπολίτες μας, που αγωνιούν για το μέλλον το δικό του και των παιδιών τους , οι οποίοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανεργίας.
Αλλά βέβαια σε αυτά τα ερωτήματα ο κος Διακομιχάλης δεν έχει να πει τίποτα .Όπως βέβαια δεν εξήγησε στο χειμαζόμενο λαό της Καλύμνου για ποιο λόγο εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι του ,μέλη των οικογενειών τους και «φίλοι» της παράταξης του δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα με την ανεργία. Να σε χαιρόμαστε κύριε Διακομιχάλη που βάλθηκες σε λίγες μέρες να λύσεις το πρόβλημα της ανεργίας στην Κάλυμνο .
Εύγε σου .
Από το Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!