Δήλωση του Άγγελου Καλαθιανάκη - Υποψήφιος Περιφερειακός Συμβούλος

ΚΑΛΑΘΙΑΝΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ   ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΤΟ 2010 Α'ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
 
Η Αγάπη για τον τόπο, η θέληση για προσφορά ,η ελπίδα για την ευημερία και την ανάπτυξη των νησιών μας, μπορούν και εIναι μεγαλύτερο κίνητρο από τους οποιουσδήποτε κομματικούς και προσωπικούς περιορισμούς ,και γι'αυτο σπάσαμε τα διαχωριστικά και κτίσαμε γέφυρες μεταξύ μας .
Νέοι Άνθρωποι, από όλα τα νησιά του Αιγαίου, συναντηθήκαμε σε αυτόν τον όμορφο αγώνα διασχίζοντας τα νερά του Αιγαίου, με στόχο να πάμε τα νησιά πιο μπροστά εκεί που τους ανήκει, εκει, που τους αξίζει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!