ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ: Μέχρι τώρα αποφεύγουν οι αντιπολιτεύσεις τον διάλογο

Μήνες τώρα ο Δήμαρχος κ. Δημ. Διακομιχάλης προσκαλεί τους αρχηγούς των άλλων παρατάξεων σε διάλογο για τα σημαντικά θέματα του νησιού μας. Μέχρι τώρα τον αποφεύγουν.
Πριν λίγες ημέρες ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΙΓΑΙΟ ΤV οριστικοποίησε τηλεοπτική συζήτηση για σήμερα το βράδυ στις 10, η οποία όμως ματαιώθηκε, όχι από δική μας υπευθυνότητα.
Στη συνέχεια οριστικοποιήθηκε για σήμερα στις 3 το μεσημέρι. Όμως και πάλι αναβλήθηκε γιατί ορισμένοι αρχηγοί ήθελαν να προετοιμαστούν.
Αν είναι δυνατόν! Φτάσαμε 10 ημέρες πριν τις εκλογές και ακόμη δεν έχουν ετοιμαστεί για διάλογο; Γιατί δε γνωρίζουν τα θέματα; Δεν ξέρουν ποια θέση να πάρουν; Και πώς διεκδικούν την ευθύνη να διοικήσουν το Δήμο;
Για τελευταία φορά τους καλούμε να αφήσουν τις προφάσεις και να παρουσιαστούν στον Καλυμνιακό λαό. Να κάνουν διάλογο.
Επιτέλους οι αρχηγοί των αντιπολιτεύσεων θα πρέπει να γίνουν σοβαροί. Δεν ξεγελιέται ο καλυμνιακός λαός με λόγια μεγάλα και κούφια. Να έρθουν στο διάλογο και να υποστηρίξουν με θάρρος τις απόψεις τους. Αν έχουν........
Από το Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!