ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ : Προεκλογική τακτοποίηση υποψηφίων

ΘΕΜΑ : Προεκλογική τακτοποίηση υποψηφίων του Δημάρχου κ. Διακομιχάλη Πράγματι , ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ
Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Δημήτρης Διακομιχάλης, πιστός στις εξαγγελίες του για αποτελεσματική αντιμετώπιση της ανεργίας, «παρανόμως αποκατέστησε-τακτοποιώντας» δύο από τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους.
Με την απόφαση 93/06-05-2014 χορήγησε άδεια σε υποψήφια της παράταξης του για την τοποθέτηση τροχήλατου πάγκου (ως στάσιμος υπαίθριος μικροπωλητής) στην περιοχή της κεντρικής πλατείας.
Με την απόφαση 115/04-04-2014 που αναρτήθηκε στο Διαύγεια 02/05/2014, παρατάθηκε η μισθωτική σύμβαση ανάμεσα στο Δήμο Καλυμνίων και σε άλλο υποψήφιο της παράταξης του κυρίου Διακομιχάλη, μέχρι 03-04-2017 δημοτικού ακινήτου στην περιοχή των Αργινωντών με δικαίωμα παράτασης έως και δώδεκα έτη.
Με τις δύο παραπάνω αποφάσεις ο κος Διακομιχάλης απέδειξε ότι δεν είναι ο δήμαρχος των Καλυμνίων ,όπως ο ίδιος διατείνεται αλλά ο Δήμαρχος των δικών του «παιδιών».
 
Από το Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!