Περιοδεία Αντώνη Χατζηιωάννου σε περιοχές της Ρόδου

  Σε εμπορικές οδούς και σε περιοχές κατοικιών περιόδευσε χθες Παρασκευή 27 Απριλίου ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Αντώνης Σ. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ , συζητώντας με συμπατριώτες μας τόσον για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ στην επερχόμενη πολιτική περίοδο όσο και για προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός μας στην παρούσα χρονική στιγμή.
Το βράδυ της ιδίας μέρας πορεύθηκε στην συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Πτυχιούχων Μηχανικών, συζητώντας με τους συναδέλφους του τόσον για τα ζητήματα του κλάδου όσον και για τα σημαντικότερα συνολικά προβλήματα υποδομών και ανάπτυξης του νομού μας.

Ζητήματα όπως η ανάγκη αναθεώρησης του Εθνικού Χωροταξικού Πλαισίου Ανάπτυξης της χώρας του 2008 , σύμφωνα με το οποίο η Ρόδος κατατάσσεται στους δευτερεύοντες αντί στους πρωτεύοντες πόλους ανάπτυξης , η οργανωμένη στροφή και στα νησιά μας στον πρωτογενή τομέα που απαιτεί ένα συγκροτημένο και κοστολογημένο σχέδιο υποδομών και επενδύσεων κυριάρχησαν στην συνάντησή.

Το Σάββατο 28 τρέχοντος θα περιοδεύσει σε συνοικίες της πόλης και κοντινά χωριά.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!