Στην Ρόδο ο Δημήτρης Κρεμαστινός

  Στη Ρόδο βρίσκεται σήμερα Σάββατο 28 Απριλίου, μετά την επίσκεψή του στην Κάσο και την Κάρπαθο και την ενθουσιώδη υποδοχή της οποίας έτυχε, ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός.
Το πρωί ο κ. Κρεμαστινός είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Ο κ. Κρεμαστινός άκουσε με μεγάλη προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγικές τάξεις, και κυρίως οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, στη Ρόδο και τα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου.

«Κατανοώ πως οι επιχειρηματίες στη Ρόδο και τα άλλα νησιά του νομού μας αντιμετωπίζουν προβλήματα. Για τη λύση τους όμως, θα πρέπει να έχουμε καθημερινή και εντατική συνεργασία. Θεωρώ ότι τα αιτήματα των επιχειρηματιών είναι δίκαια και θα αντιμετωπισθούν ένα-ένα με τη δέουσα προσοχή. Πρέπει όμως να λάβουμε υπόψη μας και την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα για να διαμορφώσουμε ανάλογα τις προσπάθειες και τους στόχους μας. Η έξοδος από την κρίση χρειάζεται τη συνεργασία των εργαζομένων και των εργοδοτών, ώστε να αυξηθεί η παραγωγικότητα και μαζί με αυτή και τα έσοδα για όλους. Έτσι θα επανεκκινηθεί η οικονομία της χώρας μας. Από την προσπάθεια αυτή όμως, που δεν είναι καθόλου εύκολη, δεν θα πρέπει να λείψει κανείς», τόνισε μετά τη συνάντηση που είχε στο Εμπορικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου ο κ. Κρεμαστινός.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!