Ο Νίκος Ζωίδης σε Κάλυμνο και Λέρο

  Περιοδεία στο βόρειο συγκρότημα του νομού μας πραγματοποιεί από χθες ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου κος Νίκος Ζωίδης.Ο κος Ζωίδης, παραχώρησε χθες ανοιχτή και διεξοδική συνέντευξη τύπου στο πνευματικό κέντρο της Καλύμνου «Αι Μούσαι»
και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης καθώς και από παριστάμενους πολίτες. Μίλησε για όλα ζητήματα που έχουν σχέση με την τρέχουσα οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας και της Καλύμνου και για το διακύβευμα των εκλογών. Σε δήλωσή του σημείωσε χαρακτηριστικά ότι οι θυσίες τους δεν πρέπει να πάνε σε καμία περίπτωση χαμένες» και εξέφρασε την εκτίμησή του ότι «οι πολίτες θα κάνουν τις επιλογές τους σταθμίζοντας όλους τους παράγοντες».
 
Κατά την περιοδεία του, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να ανταλλάξει απόψεις κατ'ιδίαν με τους πολίτες της Καλύμνου και για τα καθημερινά τους προβλήματα.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα, συναντήθηκε επίσης με τον Δήμαρχο του νησιού κο Δημήτρη Διακομιχάλη, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει για την εξέλιξη όλων των ζητημάτων και των προβλημάτων του νησιού.
Ο δήμαρχος με τη σειρά του τον ευχαρίστησε για το αποτέλεσμα και την κορύφωση μιας τριετούς προσπάθειας στην οποία και ο ίδιος συνεισέφερε ως βουλευτής, σε ότι αφορά την ίδρυση και λειτουργία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλύμνου.
Ο κος Νίκος Ζωίδης, θα συνεχίσει την περιοδεία του σήμερα με αντίστοιχη επίσκεψη στη Λέρο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!