Περιοδεία Αβραμόπουλου σε Γαύδο, Αγαθονήσι, Καστελλόριζο

  Δωρεάν περίθαλψη και νοσηλεία απο το υγειονομικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων, για τους κατοίκους των ακριτικών νησιών Αγαθονησίου, Γαύδου και Καστελλόριζου ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος που επισκέφθηκε στρατιωτικά φυλάκια στο Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι.

Εν τω μεταξύ έντονα αντέδρασε το υπουργείο Εξωτερικών στην ανακοίνωση της Αγκυρας για πραγματοποίηση πετρελαϊκών ερευνών στην περιοχή του Καστελλόριζου.

Παράλληλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Ημερησία», ο κ. Αβραμόπουλος στέλνει μήνυμα προς τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις που υπάρχουν στα άλλα κόμματα να αναλάβουν την ευθύνη τους, επισημαίνοντας πως ο εκλογικός στόχος της αυτοδυναμίας είναι αυτονόητος για κάθε κόμμα εξουσίας, πόσο μάλλον για τη ΝΔ.
Πηγή: ΝΕΤ και ΑΠΕ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!