Στην Ρόδο ο Ιωάννης Παππάς

  Στη Ρόδο βρίσκεται από χθες μετά τις επισκέψεις του στα νησιά μας, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία κ. Ιωάννης Παππάς.
Σήμερα από το πρωί περιόδευσε στην πόλη, στην αγορά, στη Μεσαιωνική Πόλη, στη Νέα Αγορά και το απόγευμα παρακολούθησε τον αγώνα μπάσκετ Κολοσσού – Παναθηναϊκού. Αργότερα, συνέχισε τις περιοδείες σε γειτονιές και συνοικίες της πόλης.

Ο κ. Παππάς θα παραμείνει στη Ρόδο και αύριο Κυριακή 29 Απριλίου, προκειμένου να συνεχίσει τις περιοδείες στο νησί, ενώ θα παραστεί και στην ομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας και αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου που θα πραγματοποιηθεί στις 6μ.μ. στο ξενοδοχείο Ρόδος Παλάς.

Την προσεχή Δευτέρα 30 Απριλίου ο υποψήφιος βουλευτής θα περιοδεύσει σε Σύμη, Τήλο και Χάλκη.

Ιωάννης Παππάς

Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!