Σε Κω και Ρόδο η Λίτσα Φτακλάκη

  Η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Παρασκευή Ελευθερία Φτακλάκη συνεχίζοντας τις επαφές της και σε άλλα νησιά, επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής το νησί της Κω παρουσία τοπικών παραγόντων.

Πιο συγκεκριμένα η κα Φτακλάκη συναντήθηκε με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ναθαναήλ με τον οποίο είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για το κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι. Ακόμη η κα. Φτακλάκη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Κώστα Καϊσερλη, τον πρώην Δήμαρχο και αρχηγό της μειοψηφίας του Δ.Σ. κ. Γιώργο Κυρίτση, την Πρόεδρο ενοικιαζομένων δωματίων κα Παπαδούλη Ελένη, κι άλλους εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Η κα Φτακλάκη είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να συζητήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού για θέματα τουρισμού, επιχειρηματικότητας, απασχόλησης κ.α. Η υποψηφία βουλευτής τόνισε ότι οι συντεταγμένες προσπάθειες από όλους μας θα δημιουργήσουν καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας. Ανέφερε ακόμη ότι η συμμετοχή στις κάλπες πρέπει να είναι όσο το δυνατό μεγαλύτερη, λαμβάνοντας υπόψη την κρισιμότητα της κατάστασης και τις ευθύνες που θα επωμιστεί η επόμενη κυβέρνηση.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η κα Φτακλάκη περιόδευσε στην Ιαλυσό παρουσία του προέδρου δημοτικής κοινότητας κ. Δημήτρη Ρουσσάκη, τοπικών παραγόντων και συνεργατών της από την Ιαλυσό. Η υποψήφια βουλευτής βρέθηκε κοντά στους κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής. Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η ανάγκη ενδυνάμωσης της τοπικής οικονομίας και η έξοδος της χώρας από την κρίση.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!