Επίσκεψη Παντελή Μαραβέλια στο Φαληράκι της Ρόδου.

  Στο Φαληράκι της Ρόδου βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 27 Απριλίου ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Παντελής Μαραβέλιας, με τον πρόεδρο της δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλυθιών, Στέφανο Κυριαζή, να οργανώνει συγκέντρωση φίλων του κ. Μαραβέλια.

Τον υποψήφιο βουλευτή Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία προλόγισαν ο κ. Κυριαζής και ο δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Φλεβάρης, ενώ το «παρών» έδωσε και το στέλεχος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, Γιώργος Μαρής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τα προβλήματα της νησιωτικής Ελλάδας και ιδίως της Δωδεκανήσου. Ο Παντελής Μαραβέλιας αναφέρθηκε στο μείζον θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με την ηπειρωτική χώρα, ενώ αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του για τον Τουρισμό και τα προβλήματα που προκαλεί η εγκατάλειψη των νοσοκομείων της Δωδεκανήσου, λόγω των εγκληματικών λαθών τη διετία διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία, τόνισε πως οι tour operators διαμαρτύρονται και εκφράζουν την αγωνία τους για την κατάσταση που επικρατεί, καθώς πολλοί τουρίστες που θέλουν να επισκεφθούν τα νησιά στο νότιο άκρο του Αιγαίου είτε το αποφεύγουν είτε είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν επιπλέον χρήματα για να εξασφαλίσουν στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση και τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ που βούλιαξαν την Ελλάδα στην ύφεση και την ανεργία -τα Δωδεκάνησα δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση-, ο κ. Μαραβέλιας τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία θα ενσκήψει πάνω από τα προβλήματα των πολιτών και χαρακτήρισε το Ζάππειο ΙΙΙ, ως τη μοναδική ρεαλιστική πρόταση επιστροφής στην ανάπτυξη. Τέλος, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους για την θερμή υποδοχή της υποψηφιότητας του, δεσμεύτηκε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο το Φαληράκι της Ρόδου, καθώς το αξίζουν τόσο η περιοχή όσο και οι κάτοικοι.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!