Συνάντηση του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. κ Τάκη Μιχαήλου με τον κ. Πουλιού

  Στη Ρόδο πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. κ Τάκη Μιχαήλου με τον επικεφαλής του εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στο νησί της Κω κ Νίκο Πουλιού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, οι κ.κ. Πουλιού και Μιχαήλου συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για την εκλογική στρατηγική και τις ιδιαιτερότητες του αγώνα στο νησί της Κω.

Από την πλευρά του ο κ Πουλιού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ Μιχαήλου αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. για την επιμονή τους μέχρι και την τελευταία στιγμή ώστε να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο.

Μάλιστα ο κ Πουλιού κράτησε σαφείς αποστάσεις από ανακοινώσεις που προσπάθησαν να στοχοποιήσουν τη ΝΟ.Δ.Ε. για τη μη κάθοδο του ιδίου ή άλλων Κώων υποψηφίων και τις οποίες χαρακτήρισε άκαιρες και άδικες

Παράλληλα ο κ Πουλιού τόνισε ότι παρά τους προσωπικούς λόγους οι οποίοι δεν επέτρεψαν την κάθοδο του στις εκλογές της 6ης Μαΐου, η διαχρονική του επιθυμία να συμβάλει στα κοινά τον υποχρεώνει να θέτει εαυτόν στην υπηρεσία των πολιτών της Δωδεκανήσου.

Στη συνέχεια, ο κ Πουλιού υπογράμμισε ότι ως επικεφαλής του εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στο νησί της Κω, είναι αποφασισμένος να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στη συστράτευση όλων των τοπικών στελεχών και ψηφοφόρων της παράταξης με στόχο το βέλτιστο εκλογικό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου κ Μιχαήλου εξέφρασε την επιθυμία και την ελπίδα ο κ Πουλιού να κοσμήσει εκ νέου το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας εφόσον ο ίδιος το αποφασίσει.

Επιπρόσθετα ο κ Μιχαήλου αναφέρθηκε στην απαιτούμενη ενότητα και σύμπνοια που θα πρέπει να επιδείξουν όλα τα τοπικά στελέχη, θέση με την οποία συμφώνησε απόλυτα και ο επικεφαλής του εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στην Κω κ Πουλιού.

Διευκρινίζεται ότι στην ίδια συνάντηση συμμετείχαν επιπρόσθετα από πλευράς ΝΟ.Δ.Ε η υπεύθυνη γυναικών. κ Κ. Πρεσβύρη αλλά και ο εκπρόσωπος τύπου κ Σ. Πεταλάς.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!