Το ακριτικό Καστελόριζο επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Παντελής Μαραβέλιας

Το ακριτικό Καστελόριζο, το νοτιότερο άκρο της Ελλάδας, επισκέφθηκε την Παρασκευή 27 Απριλίου ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Παντελής Μαραβέλιας. Στο πλευρό του βρέθηκε ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φώτης Σιούμπορας, ενώ στο λιμάνι υποδέχθηκαν τον κ. Μαραβέλια ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαράντος Αμύγδαλος, τοπικά στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης και πολλοί φίλοι του υποψηφίου βουλευτή.
Ο Παντελής Μαραβέλιας επισκέφθηκε τη Δημοτική Αρχή, ενημερώθηκε για τα προβλήματα του νησιού, περπάτησε στα δρομάκια και συνομίλησε με σχεδόν όλους τους κατοίκους, καθώς έγινε δεκτός με ενθουσιασμό. Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, έδειξε πως γνωρίζει τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία, την Υγεία και την ανεργία που αποψιλώνει το νησί και δεσμεύτηκε να βοηθήσει κάθε τρόπο προκειμένου οι κάτοικοι του Καστελόριζου να μην νιώθουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!