Στο ιερό νησί της Πάτμου, ο κ. Ιωάννης Παππάς

Στο ιερό νησί της Πάτμου, βρέθηκε από χθες στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στα νησιά του νομού μας, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία κ. Ιωάννης Παππάς. Χτες το βράδυ, πραγματοποίησε συγκέντρωση με την παρουσία φίλων και στελεχών της Τοπικής Οργάνωσης Πάτμου στην Σκάλα, ενώ σήμερα το πρωί περιόδευσε στο νησί και συνομίλησε με κόσμο και κατοίκους της Πάτμου.

Το μεσημέρι επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη όπου τον δέχτηκαν οι μοναχοί και τον ξενάγησαν στο ιστορικό μοναστήρι ενώ αργότερα, επισκέφθηκε και την Πατμιάδα -ιστορική Εκκλησιαστική του Γένους Σχολή όπου συναντήθηκε με τον σχολάρχη κ. Στάθη Κότορο και τον πρώην δήμαρχο και πρώην σχολάρχη της Σχολής, κ. Ματθαίο Μελιανό.

Κατά την παραμονή του στην Πάτμο, ο κ. Παππάς επισκέφθηκε και το Δημαρχείο όπου είχε συνάντηση με την αντιδήμαρχο κ. Νομική Μαύρου για τα προβλήματα του νησιού με πρωταρχικό την ακτοπλοϊκή σύνδεση, τις λιμενικές εγκαταστάσεις, την έλλειψη σε ιατρικές υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό.

Τέλος, συναντήθηκε και με τον λιμενάρχη της Πάτμου κ. Θεόδωρο Κραψίτη.

Σήμερα το βράδυ ο υποψήφιος με τη Ν.Δ. στα Δωδεκάνησα αναμένεται να επιστρέψει στη Ρόδο όπου θα παραμείνει για να συνεχίσει τις περιοδείες στο νησί και θα παραστεί στην ομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας και αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου την προσεχή Κυριακή (ώρα 6μ.μ. στο ξενοδοχείο Ρόδος Παλάς).

Με αφορμή την επίσκεψή του στην Πάτμο, ο κ. Παππάς προέβη στην ακόλουθη γραπτή δήλωση:

Είναι λυπηρό να επισκέπτεται κανείς το Ιερό Νησί της Αποκάλυψης και να διαπιστώνει ότι έχει τόσα συσσωρευμένα προβλήματα που χρονίζουν. Στον 21ο αιώνα, δεν υπάρχει επαρκής ακτοπλοϊκή συγκοινωνία, επαρκείς υποδομές υγείας και οργανικές θέσεις.

Ακόμη, επισκεπτόμενος την Πατμιάδα, την ιστορική Εκκλησιαστική του Γένους Σχολή διαπίστωσα την υποβάθμισή της λόγω έλλειψης οικονομικής ενίσχυσης.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 300 ετών, το 2013, από την ίδρυση της Σχολής, πρέπει να δεσμευτούμε τόσο για την εξασφάλιση χρηματοδότησης ώστε να βελτιωθούν οι κτιριακές υποδομές, όσο και για την καλή προετοιμασία μιας σειράς εκδηλώσεων που θα σηματοδοτήσουν τον διεθνή θρησκευτικό και ιστορικό χαρακτήρα της Σχολής. Η υποβάθμιση της Πατμιάδας και η εξαίρεσή της από την κρατική στήριξη είναι απαράδεκτη και πρέπει να αποκατασταθεί.

Η Πάτμος αποτελεί παγκόσμιο σύμβολο Πολιτιστικής Κληρονομιάς κι εμείς, ως Δωδεκανήσιοι πολιτικοί, πρέπει να την βοηθήσουμε τόσο για να διατηρήσει τον χαρακτήρα της όσο και για δώσουμε λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που χρονίζουν.

Παλεύουμε όλοι μαζί, ώστε από την 7η Μαΐου θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα πιάσουμε δουλειά.

Τα Δωδεκάνησα αξίζουν περισσότερα! Γιατί η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει!

Ιωάννης Παππάς

Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!