Ιδιαίτερα θερμής υποδοχής έτυχε κατά την επίσκεψη του στην Κάρπαθο ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός

Ιδιαίτερα θερμής υποδοχής έτυχε κατά την επίσκεψη του στην Κάρπαθο ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός. Πολίτες και φορείς της Καρπάθου έσπευσαν να συναντήσουν τον κ. Κρεμαστινό και να μιλήσουν μαζί του. Εν συνεχεία, ο κ. Κρεμαστινός πραγματοποίησε ομιλία στην περιοχή Πηγάδια.
Την ομιλία του παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Μιχάλης Χανιώτης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Δήμαρχος, Γιάννης  Χαροκόπος,  Γιώργος Γεωργατσούλης και Μαρία Χριστοδούλου, η Περιφερειακή Σύμβουλος αρμόδια για θέματα αθλητισμού κ. Ανδριάνα Μπαφίτη  και πλήθος κόσμου.  Τον κ. Κρεμαστινό προλόγισαν ο Δήμαρχος της Καρπάθου κ. Μιχάλης Χανιώτης και ο εκπρόσωπος του Περιφερειακού Διαμερίσματος Καρπάθου Κάσου κ. Μιχάλης Ερωτόκριτος, που αναφέρθηκαν στην πορεία και το έργο του καθηγητή, στην πολιτική και την ιατρική.

Στην ομιλία του ο κ. Κρεμαστινός αναφέρθηκε στο νόημα των εκλογών της 6ης Μαΐου και κάλεσε τους κατοίκους της Καρπάθου να προβληματισθούν και να κατανοήσουν ότι θα πρέπει να στείλουν στη Βουλή ανθρώπους, από όλα τα  κόμματα, οι οποίοι επιβάλλεται να χαρακτηρίζονται από υπαρκτό έργο στην κοινωνία, από εντιμότητα και ήθος. Ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι δεν μετέχουν σε οποιοδήποτε κύκλωμα συναλλαγής, όπως άλλοι που έφεραν τη χώρα στο σημερινό αδιέξοδο.

Μόνο οι πολίτες, τόνισε ο κ. Κρεμαστινός, μπορούν με την ψήφο τους να διασφαλίσουν ότι από τις εκλογές αυτές θα δημιουργηθεί μια νέα Βουλή που θα μπορέσει  να βγάλει τη χώρα από αυτή τη μεγάλη οικονομική κρίση.  Ο κ. Κρεμαστινός  επανέλαβε πως πρέπει να σχηματισθεί κυβέρνηση πολυκομματική, στην οποία αν είναι δυνατόν να μετάσχουν και οι δυνάμεις της Αριστεράς, με την ελπίδα ότι εκείνες θα είναι πιο αποτελεσματικές στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της διαπλοκής.

«Γιατί έτσι μόνο θα ανακουφιστούν, οι ασθενέστερες οικονομικά τάξεις.   Έτσι μόνο θα βελτιωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις και θα έρθει η ανάπτυξη, που είναι το καλύτερο φάρμακο για την ανάκαμψη της οικονομίας .  Όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Λουκάς Παπαδήμος, η ανάκαμψη της οικονομίας θα αρχίσει από το 2014. Μέχρι τότε όμως  χρειαζόμαστε μια Βουλή έντιμων προσώπων που θα πετύχει να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, χωρίς να υπολογίζουν προσωπικό ή κομματικό κόστος», τόνισε στην ομιλία του ο κ. Κρεμαστινός.

Ακολούθως ο κ. Κρεμαστινός  μετέβη με ταχύπλοο στην Κάσο όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους και τους φορείς του νησιού. Στη διάρκεια της παρουσίας του στο νησί, ο κ. Κρεμαστινός πραγματοποίησε ομιλία και έδωσε απαντήσεις σε όσους έσπευσαν να τον επικρίνουν γιατί αγωνίζεται να  λειτουργήσουν το αιμοδυναμικό και το ογκολογικό τμήμα  στο Νοσοκομείο της Ρόδου ώστε να πάψουν να ταλαιπωρούνται οι Δωδεκανήσιοι.

«Ποιος έφερε τα ελικόπτερα που έρχονται πια στο νησί σας;  Πότε δημιουργήθηκε το νοσοκομείο της Ρόδου στο οποίο βρίσκετε  ιατρική φροντίδα και ασφάλεια;  Ποιος δημιούργησε τον ΟΚΑΝΑ και το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ;  Σας πληροφορώ ότι πριν από δύο χρόνια, δεν υπήρχε  καμία ελπίδα να αποκτήσει το Νοσοκομείο  της  Ρόδου ακόμη πιο σύγχρονα τμήματα καρδιολογίας και ογκολογίας.  Όμως ο οργανισμός του Νοσοκομείου Ρόδου άλλαξε και η κατασκευή των δύο πολύ σημαντικών τμημάτων, εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ. Οι γιατροί που θα τα στελεχώσουν εκπαιδεύονται ήδη σε μεγάλα πανεπιστημιακά νοσοκομεία των Αθηνών. Απαντώ λοιπόν, ότι  κάθε φορά οι ίδιοι άνθρωποι λένε και γράφουν ότι όλα αυτά που έχω πει, δεν θα γίνουν.  Θα διαπιστώσετε ότι όλα θα προχωρήσουν και σε λίγους μήνες θα είναι πραγματικότητα.

Κοιτάξτε το παρελθόν, το οποίο εγγυάται το μέλλον. Επιτέλους κάποια στιγμή πρέπει όλοι να σεβαστούν, τον Δωδεκανησιακό λαό. Η ιστορία ευτυχώς γράφει τα γεγονότα, βάζει στο χρονοντούλαπο και αγνοεί αυτούς που τα αρνούνται. Ο Δωδεκανησιακός λαός  και μάτια έχει και αυτιά. Γνωρίζει ποιοι λένε την αλήθεια και ποιοι τον αποπροσανατολίζουν», ανέφερε ο κ. Κρεμαστινός.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!