Μαρία Αγγέλου: «Σε εξαιρετική εμπειρία εξελίχθηκε η περιοδεία στην Νίσυρο»

«Σε εξαιρετική εμπειρία εξελίχθηκε η περιοδεία στην Νίσυρο. Οι φιλόξενοι κάτοικοι μας υποδέχτηκαν θερμά.  Για μένα ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία καθώς είναι ένα από τα δύο νησιά από τα οποία κατάγομαι. Φίλοι και συντοπίτες μας ξενάγησαν στο Μανδράκι, τους Πάλους, τα Νικιά – χωριό του Πάνου Καμμένου – και τον Εμπορειό. Στην πλειοψηφία τους μας εξέφρασαν την υποστήριξη τους στον αγώνα μας και ότι θα μας το δείξουν έμπρακτα με την ψηφο τους στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Από μας ζήτησαν να μην ξεχνάμε το ακριτικό νησί το οποίο παρουσιάζει  σημαντικές ελλείψεις όσον αφορά στις υποδομές και την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία».

Όπως δήλωσε η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου με το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Μαρία Αγγέλου.

Δελτίο τύπου

Αλλαγή προγράμματος προεκλογικής εκστρατείας λόγω έλευσης του Πάνου Καμμένου την Κυριακή στα Δωδεκάνησα. Την Παρασκευή και το Σάββατο (27-28/4/2012) θα βρεθεί τελικά η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου με το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Μαρία Αγγέλου στη Σύμη. Η επίσκεψή της στο νησί της Κω αναβάλλεται.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!