ΘΑΝΟΣ ΖΕΛΚΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΚΩ 27-4-2012

"O Ιπποκράτης ο Κώος, ο πατέρας της σύγχρονης Ιατρικής, άνοιξε το δρόμο του ορθολογισμού και της επιστήμης σ' έναν κόσμο γεμάτο μεταφυσικά στοιχεία, προλήψεις και δεισιδαιμονίες. Αυτό που πέτυχε, δηλαδή το αρμονικό συνταίριασμα της ανθρωποκεντρικής επιστήμης με την ιατρική τέχνη και το φιλοσοφικό στοχασμό, μας εμπνέει ακόμα και μας γεμίζει με δέος και περηφάνεια κάθε φορά που ένας επιστήμονας παγκοσμίως ορκίζεται στο όνομά του να υπηρετεί τον άνθρωπο και τις ουμανιστικές αξίες.

Από την Κω το νησί του δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην κινδυνολογία και την καταστροφολογία που χρησιμοποιούν οι σύγχρονες Κασσάνδρες. Οι Έλληνες, ανεξάρτητοι και δυναμικοί, θα δείξουμε και πάλι το δρόμο σε όσους βλέπουν μόνο αδιέξοδα."

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΘΑΝΟΣ ΖΕΛΚΑΣ – Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!