Περιοδεία του αρχηγού του Κινήματος Πάνου Καμμένου στα Δωδεκάνησα

Η Συντονιστική Επιτροπή Δωδεκανήσου και οι υποψήφιοι Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, σας προσκαλούν στην Κεντρική Ομιλία του Προέδρου του Κινήματος, Πάνου Καμμένου, την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 και ώρα 20.30, στην αίθουσα ΡΟΔΙΝΙ.Ο κ. Καμμένος, θα φθάσει στο αεροδρόμιο της Καλύμνου την Κυριακή 13.45, όπου θα προσκυνήσει στον Άγιο Σάββα και θα συναντηθεί με κατοίκους του νησιού, στο Πνευματικό Κέντρο.

Αμέσως μετά, θα αναχωρήσει για την Κω και στις 15.45 θα συναντηθεί με φίλους του κινήματος στην αίθουσα Αγίας Τριάδας στην Αντιμάχεια.

Από εκεί θα μεταβεί στη Νίσυρο - που ως γνωστόν είναι τόπος καταγωγής του – και θα μιλήσει σε συμπατριώτες του, στο Ζησιμοπούλειο Μέγαρο.

Η διαδρομή από Κάλυμνο προς Κω – Νίσυρο – Ρόδο θα πραγματοποιηθεί με φουσκωτά σκάφη του Ροδιακού Ομίλου Ταχυπλόων (ΡΟΤΑ).

Η επίσκεψη του Πάνου Καμμένου ολοκληρώνεται στη Ρόδο με την κεντρική ομιλία του στο ΡΟΔΙΝΙ, στις 20.30,το βράδυ της Κυριακής.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!