Νεκτάριος Σαντορινιός: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται για την αποτροπή των πολιτικών του μνημονίου

  Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διατήρηση του καθεστώτος των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Νεκτάριος Σαντορινιός δήλωσε τα ακόλουθα:

«Οι δυνάμεις του μνημονίου ΠΑΣΟΚ- ΝΔ έχουν υπογράψει ήδη την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας. Είναι γνωστό ότι το μνημόνιο για τη νέα δανειακή σύμβαση αναφέρει ρητά ότι θα καταργηθούν οποιεσδήποτε ευνοϊκές ρυθμίσεις για τον ΦΠΑ σε όλη την Ελλάδα. Η επιβίωση των νησιών μας επιβάλει την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και την απόρριψη των δανειακών συμβάσεων της υποτέλειας. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί για την αποτροπή των πολιτικών του μνημονίου, για την εφαρμογή νησιωτικών πολιτικών και τη διατήρηση του ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ για τα νησιά μας. Στις 6 Μαΐου ψηφίζουμε την πολιτική ανατροπή των συνεταίρων του μνημονίου, στις 6 Μαΐου ψηφίζουμε μια νέα διακυβέρνηση της χώρας με επίκεντρο την αριστερά».

Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Νεκτάριος Σαντορινιός


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!