Σε Κάλυμνο και Λέρο η Λίτσα Φτακλάκη

  Το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Απριλίου, η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Νομό Δωδεκανήσου Παρασκευή Ελευθερία Φτακλάκη, συμμετείχε σε ενημερωτική συνάντηση – συνέντευξη τύπου που οργάνωσε η Τοπική Οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καλύμνου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου Καλύμνου (όροφος).

Την κα. Φτακλάκη καλωσόρισαν ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καλύμνου Θεόδωρος Σεργίου και ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης. Μια δραστηριότητα με ουσιαστικό χαρακτήρα και περιεχόμενο καθώς με την παρουσία των εκπροσώπων των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης του νησιού, αναλύθηκε εκτενώς η προγραμματική στόχευση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Δωδεκάνησο με επιμέρους αναφορές στην οικονομία, την κοινωνική αλληλεγγύη, την ανάπτυξη, την ευρωπαϊκή προοπτική. Μια ευκαιρία για την προβολή των τεκμηριωμένων θέσεων, των συγκεκριμένων προτάσεων και της τεχνοκρατικής προσέγγισης των προτεραιοτήτων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην περιοχή μας. Η κα. Φτακλάκη βρέθηκε με φίλους και φίλες από την Κάλυμνο, που παρέστησαν στη συγκεκριμένη ενημερωτική συνάντηση και της ευχήθηκαν για την πορεία της στην εκλογική αναμέτρηση. Η υποψήφια βουλευτής το βράδυ της ίδια μέρας επισκέφτηκε και τη Λέρο όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Κόλλια, τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Κωνσταντινίδη και τοπικά στελέχη του νησιού. Το θερμό κλίμα υποδοχής που επιφύλαξαν στην κα Φτακλάκη της έδωσε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσει το δύσκολο έργο.

ΦΤΑΚΛΑΚΗ Παρασκευή Ελευθερία Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!