Γάμος ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου: «Δεν θα πούμε όχι σε συνεργασία»

  Τι «άνοιγμα» συνεργασίας έγινε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά από δηλώσεις σε προεκλογική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα;

Σε διαδικτυακή του συνέντευξη, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έκανε για πρώτη φορά «άνοιγμα» συνεργασίας ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου.

«Eάν εμείς, ως Αριστερά, καταθέσουμε την πρότασή μας και χρειαζόμαστε πέντε ψήφους του Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δε θα τον πετάξουμε, δε θα του πούμε δεν τις θέλουμε, συνεχίστε με το Μνημόνιο όλοι οι υπόλοιποι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, ξακαθαρίζοντας βέβαια ότι ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν διαφορετική διαδρομή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος έχει ήδη απαντήσει σε αυτή τη δήλωση. Συγκεκριμένα, ο Καμμένος έχει δηλώσει ότι θα μπορούσε να συμφωνήσει σε μια κυβερνητική πολιτική με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Υπάρχουν συγκλίσεις στην οικονομική πολιτική» των δύο κομμάτων έχει πει κατά λέξη.

Ένας νέος (αντιμνημονιακός) έρωτας γεννιέται!

fimes.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!