Περιοδεία του αρχηγού του Κινήματος Πάνου Καμμένου στα Δωδεκάνησα.

  Στο πλαίσιο περιοδείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ σε όλη την Ελλάδα, ο αρχηγός του Κινήματος Πάνος Καμμένος, έρχεται στα Δωδεκάνησα την Κυριακή 29 Απριλίου 2012.
Ο κ. Καμμένος, θα φθάσει το μεσημέρι της Κυριακής στο νησί της Κω, προκειμένου να συναντηθεί με φίλους και υποστηρικτές του κινήματος και από εκεί θα μεταβεί στη Νίσυρο, που είναι και τόπος καταγωγής του.

Στη Ρόδο, θα έρθει αργά το απόγευμα της Κυριακής, όπου θα πραγματοποιήσει την Κεντρική Ομιλία του Κινήματος στην αίθουσα ΡΟΔΙΝΙ στις 19.30  και θα αναφερθεί στις πολιτικές εξελίξεις και στις θέσεις του κινήματος για διέξοδο της χώρας από την κρίση.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!