ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ο υπονομευτής των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. έχει όνομα. Λέγεται ...

«Ο υπονομευτής των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. έχει όνομα. Λέγεται Ευάγγελος Βενιζέλος» Ο κ. Βενιζέλος με την απροκάλυπτη και κυνική τοποθέτηση του για τους μειωμένους συντελεστές Φ.Π.Α. απέδειξε τι είδους διαπραγμάτευση έκανε όλο αυτό τον καιρό ως Υπουργός Οικονομικών. Είναι υπόθεση της τρόικας είπε, τονίζοντας ότι δεν αναλαμβάνει καμία δέσμευση.

Για εμάς δεν είναι υπόθεση της τρόικας.

Είναι υπόθεση ζωής και επιβίωσης.

Έννοιες, που δεν αντιλαμβάνονται ο κ. Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ.

Και είμαστε ανυποχώρητοι.

Η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. θα οδηγήσει σε αύξηση των τιμών, θα μειώσει την ανταγωνιστικότητα της τοπικής μας οικονομίας και του τουρισμού.

Και η δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά ήταν ξεκάθαρη. Αν ο κ. Βενιζέλος ήθελε και ενδιαφερόταν να διαπραγματευθεί θα επισήμαινε στην τρόικα τα ειδικά φορολογικά καθεστώτα που ισχύουν σε νησιά της Ευρώπης. Δεν θέλει όμως, ούτε τον ενδιαφέρει. Όπως δε νοιάστηκε και για τις οριζόντιες περικοπές των χαμηλοσυνταξιούχων, για τους 1000 Έλληνες που χάνουν κάθε μέρα τη δουλειά τους.

Απέναντι μας έχουμε κυνικούς ανθρώπους, βουλιμικούς με την εξουσία. Ο κ. Βενιζέλος επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από την κοινωνία και ιδιαίτερα τους νησιώτες.

Οι πολίτες της Δωδεκανήσου στις 6 Μαΐου πρέπει να ψηφίσουν για την ελπίδα και την προοπτική του τόπου τους.

Για τις οικογένειες και τα παιδιά τους.

Ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Αντώνη Σαμαρά, γιατί καμία συνεργασία δεν μπορεί να υπάρξει με αυτούς που ναρκοθετούν την τοπική οικονομία και τον τουρισμό μας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!