Στη Λέρο ο Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου Αντώνης Σ. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

Στη Λέρο βρέθηκε χθες Τετάρτη 25 Απριλίου, ο Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου Αντώνης Σ. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λέρου, με μέλη της δημοτικής αρχής και του δημοτικού συμβουλίου καθώς και με συμπατριώτες μας Λεριούς. Πραγματοποίησε επίσκεψη στους οικισμούς της Αγίας Μαρίνας του Πλατάνου και του Λακκίου, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους του νησιού τόσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί όσο και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Σήμερα Πέμπτη 26 Απριλίου, νωρίς το πρωί μετέβει στην Κω όπου συντάθηκε με τον Δήμαρχο και με συναδέλφους του περιφερειακούς συμβούλους του νησιού. Παράλληλα πραγματοποίησε συναντήσεις με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Κω, με τους οποίους συζήτησε τον τρόπο και τις μεθόδους υποστήριξης των επιχειρήσεων τόσο στο νησί όσο και ευρύτερα στον Νομό μας, καθώς επίσης και τις διαδικαστικές και διοικητικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις μας με την ισχύουσα νομοθεσία. Έπειτα επισκέφθηκε περιοχές της πόλης όπου συνομίλησε με συμπατριώτες μας Κώους και αντάλλαξαν απόψεις για την τρέχουσα πολίτικη κατάσταση.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής, αύριο Παρασκευή 27 Απριλίου, θα βρίσκεται στη Ρόδο, καθ' ότι στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων του ως περιφερειακός σύμβουλος και ως αντιπρόεδρος οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα συμμετάσχει στην τηλεδιάσκεψη Ρόδου-Σύρου στην ημερήσια διάταξη της οικονομικής επιτροπής για τρέχοντα θέματα της Περιφέρειας μας. Νωρίτερα ως μέλος της επιτροπής περιβάλλοντος θα συμμετάσχει στην τηλεδιάσκεψη μεταξύ Κυκλάδων και Δωδεκανήσου για θέματα περιβαλλοντικών αδειοδοτήσεων. Ακολούθως, θα συνεχίσει την περιοδεία του στην πόλη και στα χωριά του νησιού.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!