Επίσκεψη στη Λέρο πραγματοποίησε η υποψήφια με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», Μίκα Ιατρίδη

Κατά την παραμονή της στο νησί, η υποψήφια βουλευτής έγινε δεκτή με θερμές εκδηλώσεις από τους συμπατριώτες της, οι οποίοι της αναγνώρισαν τις τακτικές επισκέψεις της στο νησί ως βουλευτής Δωδεκανήσου, καθώς και τις προσπάθειες της για την ανάδειξη των προβλημάτων του νησιού τους στη Βουλή. Ακόμα, της δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθεί και με το Δήμαρχο του νησιού, κ. Μιχάλη Κόλια.

«Μιλώντας με τους συμπατριώτες μου εδώ στη Λέρο», σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη, «διαπίστωσα για μια ακόμα φορά ότι, όσο και αν κάποιοι φιλότιμα προσπαθούν να μας κάνουν το βίο αβίωτο, οι νησιώτες είμαστε αποφασισμένοι να μείνουμε στον τόπο μας. Η παρουσία μας στα νησιά μας είναι η μόνη εγγύηση για τη χάραξη ουσιαστικής και αδέσμευτης εξωτερικής πολιτικής.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λέρος είναι πολλά. Βλέπουμε ότι οι υποστηρικτές του Μνημονίου δεν μπορούν να εξασφαλίσουν καν την ακτοπλοϊκή σύνδεση και ψάχνονται τελευταία στιγμή να πληρώσουν τα μισθώματα που οφείλουν στις εταιρείες. Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στην υγεία. Το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου υπολειτουργεί και, παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις όλων μας, καμία αξιόπιστη λύση δεν έχει δοθεί.

Εμείς, σαν Ανεξάρτητοι Έλληνες, πιστεύουμε ότι όλα τα ακριτικά νησιά μας έχουν δικαίωμα στην ανάπτυξη. Εδώ στη Λέρο αντί να μειώνονται οι κρατικές υπηρεσίες, θα πρέπει να ενισχύονται. Ειδικά, και σε θέματα που αφορούν τον τουρισμό, θεωρούμε ότι το αίτημα για τη δημιουργία τελωνείου ώστε και η Λέρος να γίνει πύλη εισόδου - εξόδου, είναι μια κίνηση, η οποία σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πρόγραμμα μας για τον τουρισμό θα δώσει την καθοριστική ώθηση για την ανάπτυξη του νησιού.

Λύσεις αξιόπιστες, λύσεις που προτείνουμε εμείς και όχι οι δανειστές μας υπάρχουν και μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα. Το κίνημα μας πιστεύει στη δύναμη των νησιωτών, πιστεύει στη νησιώτισσα και την τιμά. Για αυτό και επιλέξαμε ως υποψήφια στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κινήματος μας μια νησιώτισσα από το Αγαθονήσι, τη Γιαμαίου Βασιλική.

Στις εκλογές της 6ης Μαϊου οι νησιώτες δίνουμε μια νέα ευκαιρία στον τόπο μας».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!