ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Οι  υποψήφιοι βουλευτές  της  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ  ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ,  Φυλτζανίδη Ουρανία, Καρίκης Παναγιώτης, Πρασσάς Χρήστος, Μπαράκας  Αθανάσιος και Κασσάρας Γιώργος περιόδευσαν την Τετάρτη 25.4.2012, από το  απόγευμα και μετά, στην  Κάλαθο και στον  Αρχάγγελο Ρόδου. Οι  υποψήφιοι επισκέφθηκαν τα καταστήματα και των δύο περιοχών,  διένειμαν το έντυπο του κόμματός τους και συναντήθηκαν με φίλους και ψηφοφόρους με τους οποίους  αντήλλαξαν  απόψεις σχετικές με τις πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές που έρχονται.

 

Ιδιαίτερα σημαντική και ενδιαφέρουσα ήταν η επίσκεψή τους στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αρχαγγέλου (ΑΣΑ) και η συζήτηση που έγινε με τον Πρόεδρο και τα παρευρισκόμενα μέλη του, σχετικά με την εφετινή  πορεία του συνεταιρισμού και τις προσδοκίες για το μέλλον του.

Την Πέμπτη οι υποψήφιοι της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ θα περιοδεύσουν στην πόλη της Ρόδου.

Ρόδος 26.8.2012

Από το γραφείο τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!