Ομιλία του υποψήφιο βουλευτή Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία, Παντελή Μαραβέλια

Την κεντρική προεκλογική ομιλία του στους ετεροδημότες της Αττικής πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Απριλίου, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία, Παντελής Μαραβέλιας. Στην αίθουσα «Ευρώπη» του ξενοδοχείου Presidentπαρευρέθηκαν περισσότεροι από 300 Δωδεκανήσιοι, προκειμένου να ακούσουν την ομιλία του κ. Μαραβέλια, με τον τομεάρχη Εξωτερικών και υποψήφιο βουλευτή στην Α' Αθηνών της Νέας Δημοκρατία, Πάνο Παναγιωτόπουλο να τον προλογίζει και να τον χαρακτηρίζει ως ιδανική επιλογή.

Λίγα λόγια την πορεία και το έργο του Παντελή Μαραβέλια είπαν οι τομεάρχης Επικοινωνίας & Ενημέρωσης Νοτίου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας, Γιούλα Σαρούκου και ο δημοσιογράφος, Φώτης Σιούμπουρας. Στην ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής, αναφέρθηκε στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου, και στα προβλήματα της χώρας και της Δωδεκανήσου ειδικότερα. Ο Παντελής Μαραβέλιας μίλησε για την ελλιπής ακτοπλοϊκή συγκοινωνία που είναι το μείζον θέμα των νησιών στο νότιο άκρο του Αιγαίο, για την αναγκαιότητα διατήρησης των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ, για τον Τουρισμό, τα προβλήματα στο χώρα της Υγείας, την αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ και γενικότερα για όλα τα θέματα που απασχολούν τους Δωδεκανήσιους.

Ο Παντελής Μαραβέλιας στην ομιλία του, επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς ή ευτυχώς τα προβλήματα είναι πάρα πολλά για τον τόπο μας, ιδιαιτέρως το θέμα της Υγείας. Έχουμε maravelias 2ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα στα νοσοκομεία μας. Ξέρετε ότι το νοσοκομείο της Καλύμνου αγοράζει από τα φαρμακεία έξω αναλώσιμα είδα ή ακόμα και φάρμακα. (...) Στο θέμα της ακτοπλοΐας, δυστυχώς ενώ υπάρχει κόσμος να μεταβεί ή στη Λέρο, ή στην Πάτμο, ή στην Κάλυμνο δεν υπάρχουν πλοία. Και δεν υπάρχουν πλοία επειδή οι επιχορηγήσεις πηγαίνουν τελείως διαφορετικά από εκεί που πρέπει να πάνε. Η επιχορήγηση των πλοίων δεν μεταφέρεται ώστε το εισιτήριο να είναι φθηνότερο, με αποτέλεσμα ο ταξιδιώτης και να πληρώνει και να μην έχει service, με την εταιρεία να κερδίζει, να μειώνει και τα πετρέλαια με αποτέλεσμα να κάνει 15 ώρες να φτάσει στη Λέρο, ενώ παλαιότερα φτάναμε στις 6 ή στις 7 ώρες. (...) Δεν μου αρέσει να κατηγορών, όμως θα πρέπει να σκεφτούμε ποιοι έφεραν τη χώρα εδώ και ποιοι έχουν ευθύνες».

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος στην ομιλία του, τόνισε χαρακτηριστικά: «Βρίσκομαι εδώ για να σας πω ότι η επιλογή του Παντελή Μαραβέλια, είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή για εσάς. Σας τον προτείνω ως υποψήφιο βουλευτή Δωδεκανήσου. (...)Είναι ένας άνθρωπος που έχει επάγγελμα, που έχει βγάλει χρήματα εκτός πολιτικής και δεν πάει στην πολιτική για να ωφεληθεί όπως το έκαναν εδώ και πολλά χρόνια κάποιοι άλλοι. Πάει στην πολιτική γιατί έχει το δημιουργικό φιλότιμο να προσφέρει, να βοηθήσουμε όλοι μαζί να ισιώσουν κάποια απ' τα πολλά στραβά από αυτά που βλέπουμε γύρω μας».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!