Να εγγυηθούμε το δικαίωμα στην ασφάλεια του πολίτη – Το μήνυμα του ΜΑΝΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ από την Κάλυμνο».

  Στην Κάλυμνο βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και υπoψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας. Συναντήθηκε με πολίτες και φορείς του νησιού και επισκέφθηκε αστυνομικά τμήματα και το Λιμεναρχείο. Ο κ Κόνσολας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα της ασφάλειας και της λαθρομετανάστευσης. Επισήμανε χαρακτηριστικά:

 

¨ Το κράτος οφείλει να εγγυηθεί την ασφάλεια του πολίτη. Να μην αισθάνεται κανείς απειλούμενος, να μη νιώθει φόβο στο νησί , στο χωριό, στο σπίτι του. Η Κάλυμνος αποτελεί πύλη εισόδου λαθρομεταναστών. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε μετωπικά το πρόβλημα. Να περάσει το μήνυμα ότι όποιος μπαίνει λαθραία στη χώρα θα συλλαμβάνεται, θα κρατείται και θα επιστρέφει από εκεί που ήρθε . Τα Ελληνικά σύνορα να γίνουν σύνορα της Ευρώπης . Να καταργηθεί ο νόμος Ραγκούση για την ιθαγένεια που μετατρέπει τη χώρα και τα νησιά μας σε πόλο έλξης για τους δουλέμπορους και τους λαθρομετανάστες ¨.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!