Επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτή Λίτσα Φτακλάκη στην Κάλυμνο.

  Την Κάλυμνο επισκέφτηκε σήμερα η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα κυρία Λίτσα Φτακλάκη στα πλαίσια της παρουσίασης των υποψήφιων βουλευτών του κινήματος. Στην συνέντευξη τύπου που παραχωρησε η κυρία Φτακλάκη στο Πνευματκό Κέντρο, καλωσόρισμα απηύθυναν ο γραμματέας της ΤΟ του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Σεργίου και ο δήμαρχος του νησιού κύριος Διακομιχάλης.

 

Η κυρία Φτακλάκη αναφέρθηκε στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την όσο πιο γρήγορη έξοδο της Ελλάδας από την κρίση με ρεαλιστικές προτάσεις και δεσμεύσεις και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για θέματα καθημερινότητας..

Ακόμη σαν περιφερειακή σύμβουλος του Νοτίου Αιγαίου που είναι αναφέρθηκε στην καλύτερη συνεργασία της Περιφέρειας με τον Δήμο Καλυμνίων για διάφορα έργα.
Δείτε την συνέντευξη που παραχώρησε η κυρία Φτακλάκη ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!