ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ (ΠΑΣΟΚ) ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ (VIDEO)

Στα πλαίσια της παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών του στην Καλυμνο με το ψηφοδέλτιο  του  ΠΑΣΟΚ , ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του ΠαΣοΚ. κ. Θ. Σεργίου και προλόγισε ο δήμαρχος κ. Δ. Διακομιχάλης παραχώρησε συνέντευξη τυπου στα τοπικά ΜΜΕ  του νησιού μας , τον υποψήφιος βουλευτής του ΠαΣοΚ. στα Δωδεκάνησα κ. Σάββας Διακοσταματίου, πρώην δήμαρχος Αφάντου και νυν αντιδ/ρχος Ρόδου.
Στην εισηγητική του τοποθέτηση ο Διακοσταματίου, αναφέρθηκε στην διαχρονικότητα των κρίσεων , αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί  στο Πασοκ .

Ο Υποψήφιος  βουλευτής του ΠαΣοΚ, αναφέρθηκε επίσης και στην κρίση του συστήματος , και ότι οι αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν είναι επιβαλλόμενες , έτσι ώστε οι κοινωνίες να προχωρήσουν στην ανάπτυξη , μέσα από τους δημοκρατικούς θεσμούς ,αλλά και του ελέγχου από την κοινωνία.

Ο  πρώην δήμαρχος Αφάντου και νυν αντιδ/ρχος Ρόδου, και υποψήφιος με το Πασοκ στον νομό μας, έκανε έκκληση προς τον λαό , στις κάλπες της 6ης  Μαΐου  να ψηφίσουν με σύνεση ηρεμία και ψυχραιμία , και όχι ορμομενος από το αίσθημα της τιμωρίας με μοναδικό κριτήριο την επιλογή προσώπων ,που θα συμβάλουν στην έξοδο της Ελλάδας από την κρίση, για ένα νέο ξεκίνημα μακριά από πελατειακές σχέσεις.

Δείτε την συνέντευξη που παραχώρησε στην Κάλυμνο ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ, Σάββας Διακοσταματίου ....

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!