Ολοκλήρωσε την επίσκεψη της στην Κω η υποψήφια με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», Μίκα Ιατρίδη

Ολοκλήρωσε την Τετάρτη την τριήμερη επίσκεψη της στην Κω η υποψήφια με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες»,  βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη. Κατά την παραμονή της στο νησί, η υποψήφια βουλευτής επισκέφτηκε χωριά του νησιού, το κέντρο της πόλης, την εφορία, το ΚΑΠΗ, το νοσοκομείο, ενώ είχε συνάντηση και με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κκ Ναθαναήλ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κω η Μίκα Ιατρίδη είχε την ευκαιρία να εξηγήσει στους κατοίκους τις θέσεις των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και να τονίσει ότι πρέπει να iatridi kai mitropolitisαναστραφεί η συνεχιζόμενη και σκόπιμη απαξίωση των Δωδεκανήσων.

«Η Ελλάδα ξεκινά από τα νησιά μας», σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη, «και αυτό θα πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν όσοι έχουν δρομολογήσει την ερήμωση τους. Δεν είναι δυνατόν βασικές δημόσιες υπηρεσίες να καταργούνται. Δεν υπάρχει σεβασμός απέναντι στους κατοίκους της Κω. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και ταυτόχρονα να ικανοποιούνται ρουσφέτια μετακίνησης σε άλλες περιοχές της χώρας και οι συμπατριώτες μου στην Κω να αισθάνονται ανασφαλείς. Ως βουλευτής, είχα κάνει εγκαίρως τις απαραίτητες ερωτήσεις στη Βουλή και τους Υπουργούς για το νοσοκομείο, το ΕΚΑΒ, για το ΙΚΑ, για την ελλιπή στελέχωση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, για το Κέντρο Υγείας της Αντιμάχειας, για τη ΔΟΥ».

Αναφερόμενη στην κατάσταση της τοπικής οικονομίας η υποψήφια βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες τόνισε τα εξής:

«Αρκεί να κοιτάξει κανείς γύρω του για να αντιληφθεί ότι η πολιτική του Μνημονίου, που στηρίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχει ολέθρια αποτελέσματα σε μια αγορά που πριν λίγα χρόνια έσφυζε από ζωή. Δυστυχώς, έχουν οδηγήσει την κοινωνία και την επιχειρηματικότητα σε οικονομική ασφυξία, γεγονός που, μεταξύ άλλων, έχει οδηγήσει στην κατάρρευση των εσόδων για το κράτος. Δηλαδή, αυτοί που κόπτονται για να μας βγάλουν από την κρίση, εφαρμόζουν πολιτικές που μας βάζουν περισσότερο μέσα σε αυτή».

Για τον τουρισμό η Μίκα Ιατρίδη ανέφερε ότι, «τα τελευταία δυο χρόνια, ιδιαίτερα με την αλλοπρόσαλλη φορολογική πολιτική του ΠΑΣΟΚ ο τουρισμός μας δέχτηκε αρκετές τρικλοποδιές. Η κατάσταση αυτή πρέπει να αλλάξει. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες λέμε στο πρόγραμμα μας ότι ο φορολογικός συντελεστής πρέπει να είναι στο 5% για το εγχώριο τουριστικό πακέτο και την Ελληνική κρουαζιέρα (διαμονή - εστίαση - υπηρεσίες), τις ναυτιλιακές εργασίες και υπηρεσίες, τα αγροτικά, κτηνοτροφικά και αλιευτικά προϊόντα.

Με την ολοκλήρωση της περιοδείας στην Κω, η Μίκα Ιατρίδη κατέληξε:

«Τα εκβιαστικά διλλήματα των υπερασπιστών του Μνημονίου δεν αρκούν πλέον για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες πολίτες. Επί δυο χρόνια πάμε από το κακό στο χειρότερο. Πληρώνουμε με τεράστιες θυσίες τα συμφέροντα των κερδοσκόπων δανειστών μας, την ίδια στιγμή που η ελληνική οικογένεια τίθεται στο περιθώριο της φτώχειας και της ανέχειας. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου οι νησιώτες θα δώσουμε την απάντηση».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!