Ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Πάτμο ο Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου Αντώνης Σ. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

Ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην γενέτειρα του πατέρα του, Πάτμο, ο Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου Αντώνης Σ. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, όπου συναντήθηκε με συμπολίτες κ συμπατριώτες μας στις περιοχές Κάμπος, Χώρα και Σκάλα. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους του νησίου τόσο για την παρούσα πολιτική κατάσταση όσο και για τις μελλοντικές προοπτικές και τα ζητήματα που θα αντιμετωπίσει η χώρα στο προσεχές διάστημα.
Συναντήθηκε στο Δημαρχείο με εκπροσώπους της δημοτικής αρχής και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Πάτμου με τους οποίους είχε μακρά συνεργασία για όλα τα τεχνικά ζητήματα που αφορούν το νησί. Οι συζητήσεις περιελάμβαναν την πορεία των εκτελούμενων έργων, την εξέλιξη των εκπονούμενων μελετών και τα κάθε λογής διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος τόσο για την ωρίμανση των μελετών όσο και για την συνολική λειτουργία του. Έπειτα είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το εργοτάξιο του έργου Χ.Υ.Τ.Α. για να διαπιστώσει την πρόοδο του όπως επίσης και τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού καθαρισμού στη θέση "Χόχλακας". Τέλος επισκέφθηκε το σύνολο σχεδόν του οδικού δικτύου του νησιού για να διαπιστώσει τυχών ζημίες και φθορές στην οδική υποδομή του νησιού. Εξάλλου, η σχέση του Υποψήφιου Βουλευτή με τον τόπο καταγωγής του Πάτμο και τις δημοτικές αρχές του νησιού ήταν και είναι διαρκής και διαχρονική.

Μετά την Πάτμο θα μεταβεί στην Λέρο όπου θα έχει επαφή με Λεριούς συμπατριώτες μας και με εκπροσώπους της δημοτικής αρχής του νησιού.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!