Δελτίο Τύπου της υποψήφιας βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ, ΦΤΑΚΛΑΚΗ Παρασκευή Ελευθερία

Συνεχίζει την προεκλογική της πορεία η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Παρασκευή Ελευθερία Φτακλάκη. Το απόγευμα της Τρίτης περιόδευσε στα Αφάντου, τη Μαλώνα και τα Μάσσαρι. Συγκεκριμένα στα Αφάντου συναντήθηκε με τον πρόεδρο  του Τοπικού Συμβουλίου Ανδρέα Καλοπήτα, μέλη της Νομ. Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Δέσποινα Μπακίρη και Στέλιο Κάβουρα και τον γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Γιάννη Περίδη.

Η κ. Φτακλάκη, συνομίλησε με επιχειρηματίες και κατοίκους της περιοχής οι οποίοι της εξέφρασαν την ανησυχία τους για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας και την αβεβαιότητα της σημερινής κατάστασης. «Ισχυρή διακυβέρνηση για μια αυτοδύναμη Ελλάδα, είναι το μήνυμα που πρέπει να δοθεί από τις κάλπες την 6ης Μαΐου, για να αλλάξει ψυχολογία των αγορών αλλά και της κοινωνίας» δήλωσε μεταξύ άλλων η κα. Φτακλάκη.

Το πρωί της Τετάρτης η κα. Φτακλάκη επισκέφθηκε το Νοσοκομείο όπου ήρθε σε επαφή με τους Ιατρούς, το νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό παρουσία του μέλους του δ.σ. του νοσοκομείου Βασίλη Καρνάβα. Στην συνέχεια συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσοκομείου Βασίλη Παπανικόλα ο οποίος της εξέθεσε τα προβλήματα του Νοσοκομείου, αλλά και τις προσπάθειες που γίνονται για τη διατήρηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες του νησιού τη θερινή περίοδο που ήδη ξεκίνησε.

Η επίσκεψη συνεχίστηκε στο παραπλήσιο κτίριο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ, όπου την υποδέχτηκαν η διευθύντρια κα. Σαββάκη, εργαζόμενοι της δομής και μέλη του συλλόγου ΑΜΕΑ Δωδεκανήσου. Έγινε αναφορά στα θέματα που προκύπτουν από την πρόσφατη ενοποίηση των Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας. Η υποψήφια βουλευτής ζήτησε να ενημερωθεί για την εξέλιξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, με τα οποία ήδη απασχολείται στο πλαίσιο της πολύχρονης ενασχόλησης της με την τοπική αυτοδιοίκηση. «Ο σύλλογος ΑΜΕΑ δεν διεκδικεί για τα μέλη του μια επιδοματική πολιτική από το κράτος αλλά αξιοπρεπείς συνθήκες αυτόνομης διαβίωσης» δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Ζηδιανάκης. Τέθηκε επίσης, το σοβαρό θέμα της εντεινόμενης ανεργίας που πλήττει ιδιαίτερα τα ΑΜΕΑ, τα γραφειοκρατικά προβλήματα που δημιουργούν καθυστερήσεις στην χορήγηση πιστοποιητικών αναπηρίας και το πάγιο  πρόβλημα της ελλιπούς προσβασιμότητας σε διάφορες δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες

Η κ. Φτακλάκη δεσμεύτηκε ότι εάν εκλεγεί θα συνδράμει δυναμικά στις διεκδικήσεις των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και θα στηρίξει τον διαρκή αγώνα των ατόμων με αναπηρίες. Επίσης θα ασχοληθεί με την κατάθεση προτάσεων για την αξιοποίηση  ευρωπαϊκών προγραμμάτων με ωφελούμενους τα ΑΜΕΑ, πεδίο όπου έχει πλούσια εμπειρία.

Τέλος η κ. Φτακλάκη επισκέφτηκε την περιοχή των Αγίων Αποστόλων, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων που λειτουργεί στην περιοχή από το Δήμο Ρόδου και το ΚΕΠ, συνοδευόμενη από τον γραμματέα της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Τέλη Ηρακλείδη. Είχε την ευκαιρία να συζητήσει για διάφορα θέματα της επικαιρότητας, όπως και για τα οικονομικά προβλήματα που συναρτώνται με την καθυστέρηση πληρωμών των εργαζομένων που απασχολούνται στα πλαίσια ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

ΦΤΑΚΛΑΚΗ Παρασκευή Ελευθερία

Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!