Ανακοίνωση-απάντηση της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου στην συντονιστική επιτροπή Α.Ε. Δωδεκανήσου

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ-ΑΠΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ.........ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ!!!» ·         Ανακοίνωση-απάντηση της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου στην συντονιστική επιτροπή Α.Ε. Δωδεκανήσου. ·         Μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι σε απάντηση του Δελτίου τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. που αφορούσε δηλώσεις συγκεκριμένης υποψήφιας των Α.Ε. του Νομού μας, απαντά η συντονιστική τους επιτροπή και όχι η ίδια.

Θεωρούμε λοιπόν αυτονόητο ότι για να μην θεωρηθεί ότι η συντονιστική επιτροπή των Α.Ε. Δωδεκανήσου αποτελεί παράρτημα του γραφείου της συγκεκριμένης υποψηφίου,  τους συστήνουμε από εδώ και πέρα να απαντούν και για λογαριασμό των υπολοίπων υποψηφίων.

Σε αντίθετη περίπτωση θα επιβεβαιωθεί η αίσθηση ότι το κόμμα σας στη Δωδεκάνησο δεν είναι Α.Ε. αλλά μονοπρόσωπη πολιτική Ε.Π.Ε. (Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης).

Τελικά μήπως αυτή η μορφή πολιτικής εταιρίας συστάθηκε στη Δωδεκάνησο μόνο για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους ενός;

Σε ότι αφορά τα πολιτικά  ερωτήματα που σας θέσαμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο, με λύπη διαπιστώνουμε ότι προσχηματικά αρνηστε να τα απαντήσετε.

Προφανώς είστε ζαλισμένοι, από το μπες βγες στα γραφεία του κόμματος σας σύμφωνα και με δημοσιεύματα,  των έμμισθων καρπαζοεισ-ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ και δημοσιογράφων της ΕΥΠ όπως ο κ Χήτος, σταγονιδίων της  Χούντας όπως ο κ Γεωργαλάς αλλά και τις ατελείωτες επισκέψεις του Αρχηγού σας στην Αμερικάνικη Πρεσβεία σύμφωνα με τα wikileaks.

Οι μάσκες πέφτουν, βγάζετε μίσος και εκδικητικότητα απέναντι στην μεγάλη πατριωτική και δημοκρατική παράταξη , γιατί το κόμμα σας είναι ορισμένου χρόνου και ειδικού  σκοπού.

Υ.Γ. Το βράδυ των εκλογών εμείς θα είμαστε στο σπίτι μας. Γιατί σπίτι μας είναι η Νέα Δημοκρατία και δεν θα πάψουμε να  υπερασπιζόμαστε μέχρι τέλος τις θεμελιώδεις αρχές του ιδρυτή και εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Υ.Γ. 2. Προφανώς ο τίτλος Ανεξάρτητοι Έλληνες θα πρέπει να τροποποιηθεί σε Ανεξάρτητοι – Απεξαρτημένοι .......από τις πρεσβείες.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!