ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΣΕ ΛΕΙΨΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΝΟ

  Ο Βασίλης Υψηλάντης επισκέφθηκε σήμερα τους Λειψούς και την Κάλυμνο
Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Υψηλάντης επισκέφθηκε σήμερα τους Λειψούς και την Κάλυμνο.

Αύριο το μεσημέρι θα αναχωρήσει για τη Λέρο.

Ο κ Υψηλάντης από την Κάλυμνο προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«η απομόνωση και η οπισθοδρόμηση στην ανάπτυξη , τα δύο τελευταία χρόνια στην Κάλυμνο, δεν έχουν προηγούμενο. Παρά τις υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ για παρεμβάσεις, προκειμένου να κρατηθεί η νεολαία στο νησί, τίποτα δεν έχει γίνει. Η ανεργία μεγαλώνει και οι νέες και οι νέοι μεταναστεύουν. Η απάντηση θα δοθεί

από τη ΝΔμε την ολοκληρωμένη πρόταση για τις ακτοπλοϊκές κα αεροπορικές συγκοινωνίες στα νησιά, όλο τον χρόνο και ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες και την υποστήριξη υποδομών, που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της Καλύμνου. Επίσης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανεργία αλλά και να δοθούν κίνητρα παραμονής των νέων στο νησί, πρέπει να αξιοποιηθούν άμεσα τα προγράμματα του ΕΣΠΑ,  το LEADER, να προχωρήσει η επαναλειτουργία της σχολής των δυτών και βεβαίως να γίνουν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την ενίσχυση δομών εναλλακτικού τουρισμού( αλιευτικού, καταδυτικού, αναρριχητικού).

Στην συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη τυπου στον τηλεοπτικό σταθμό TV-12.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!