ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

  Από τα αναρριχητικά πεδία και το Κέντρο ΑΜΕΑ άρχισε τη σημερινή του περιοδεία στην Κάλυμνο ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού  Γιώργος Νικητιάδης, ο οποίος κατά την παραμονή του στο νησί παραχώρησε συνεντεύξεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς TV12 και ΑΙΓΑΙΟTV.

Στις συνεντεύξεις του, ο κ.Νικητιάδης αναφέρθηκε εκτενώς στα οφέλη που προκύπτουν για τους εκατοντάδες αλιείς του νησιού από το νέο νόμο για τον αλιευτικό τουρισμό που ψηφίστηκε προσφάτως στη Βουλή με πρωτοβουλία του ιδίου και του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού καθώς και στις τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης που προσφέρει στο νησί ο αναρριχητικός τουρισμός.

Στο Κέντρο ΑΜΕΑ της Καλύμνου ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να ξαναδεί τους φιλοξενούμενους πολλούς από τους οποίους έχει συναντήσει πολλές στο παρελθόν  και γι' αυτό αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρότασή τους να παίξει μαζί τους μπάσκετ.

Κατά την παραμονή του στα αναρριχητικά πεδία, ο κ.Νικητιάδης ενημερώθηκε από τον κ.ΧατζηΣμάλλη, υπεύθυνο γυμναστή στα Πεδία, για τον μεγάλο αριθμό αναρριχητών που βρίσκονται στην Κάλυμνο, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων έχει μεταβεί στο νησί με αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους.

Χθες το βράδυ, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού πραγματοποίησε ομιλία στην Κέφαλο της Κω και ανέπτυξε τη στρατηγική που ακολούθησε για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού τους τελευταίους 22 μήνες που είναι μέλος της κυβέρνησης.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!