ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΚΚΕ

  Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ σήμερα περιόδευσαν σε χώρους δουλειάς, και συζήτησαν με εργαζόμενους για τις θέσεις του Κόμματος και τη διέξοδο από την καπιταλιστική κρίση που προτείνει το ΚΚΕ.
Συγκεκριμένα:

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΚΕ Τάκης Πότσος μίλησε σε συσκέψεις με εργαζόμενους του Ιδιωτικού τομέα και επισήμανε ότι την επόμενη των εκλογών έρχεται νέα θύελλα για τους εργαζόμενους, με νέες περικοπές στους μισθούς και τα επιδόματα, νέες ρυθμίσεις στο χρόνο εργασίας με ωράρια λάστιχο, έρχονται νέες περικοπές στις συντάξεις με νέο ασφαλιστικό.

Ο υποψήφιος του ΚΚΕ κάλεσε τους εργαζόμενους να στηρίξουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ το οποίο αποτελεί το μοναδικό στήριγμά τους στην νέα θύελλα που έρχεται.

Οι υποψήφιες Γιαννέζου Αθανασία  και Μαρία Χατζηγιάννη περιόδευσαν σήμερα το πρωί στην ΑΣΤΕΡ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Β. ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ

Η υποψήφια Βουλευτής του ΚΚΕ Κική Μακρή περιόδευσε σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Κω και συζήτησε με τους εργαζόμενους.

Σήμερα το απόγευμα θα περιοδεύσει στην περιοχή Πλατάνι.

Αύριο Πέμπτη θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου στα ΜΜΕ στις 11:30 το πρωί στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Κω. Την παρουσίαση θα κάνει ο Γραμματέας της Ν.Ε Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου του ΚΚΕ Μικές Ρήγας

Ρόδος   25 Απρίλη 2012

Η Επιτροπή Τύπου και ΜΜΕ της Ν.Ε νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!