Επιστολή – Απάντηση προς ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου από Ανεξάρτητους Ελληνες

Σε αθλιότητες, επαναλαμβανόμενες λασπολογίες και άχαρα λογοπαίγνια με τα επίθετα, εμείς δεν ακολουθούμε... Πριν λίγο καιρό κατηγορούσατε κάποιους γιατί δεν διάβασαν τι ψήφισαν. Το ερώτημα που γεννάται με τις «δεσμεύσεις» του αρχηγού σας -  που θεωρητικά τουλάχιστον τα μελέτησε - είναι αν κατάλαβε αυτά που διάβασε και τελικά ψήφισε!!!

Αλήθεια που πήγαν οι κόκκινες γραμμές σας όταν τα ψηφίσατε, αλλά και δεσμευτήκατε με την υπογραφή σας, στα <> ότι θα τηρήσετε, αυτά που διαβάσατε; (δες εξομοίωση  φορολογικών συντελεστών στην ελληνική επικράτεια με κατάργηση μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.).

Τώρα δεσμεύεστε ενώπιον του ελληνικού λαού ότι δεν θα τα τηρήσετε.

Είναι καλύτερα να προσπαθήσετε να πείσετε τους  ελάχιστους εναπομείναντες ψηφοφόρους του μνημονιακού κόμματος που υπηρετείτε, αντί να ασχολείστε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, που ούτε προσκύνησαν τους τοκογλύφους τραπεζίτες της Μέρκελ και Σόιμπλε, ούτε υπέγραψαν την εκχώρηση των Εθνικών  Κυριαρχικών Δικαιωμάτων.

Όσο για τις σχέσεις μας με  τους :

  •       ΣΥΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ  ΣΑΣ
  •       ΣΥΝΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ  ΣΑΣ
  •       ΣΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ  ΣΑΣ
  •       ΣΥΝ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΥΣ  ΣΑΣ

τις αφήνουμε να τις κρίνει ο ελληνικός λαός, τις επιλογές  του οποίου εμείς εμπιστευόμαστε.

Όσο για τα  θέματα ουσίας, καλά θα κάνουν εκείνοι που ξεσηκώνουν και αντιγράφουν μισθοφόρους δημοσιογράφους, να διαβάζουν και να ενημερώνονται, για τις απαντήσεις που ήδη έχουν δοθεί, σε οποιαδήποτε κατηγορία μαύρης προπαγάνδας.

Δεν έχετε ακόμα αντιληφθεί, ότι όσο εσείς, οι προσκυνημένοι του μνημονίου, με ανακοινώσεις σας δηλώνετε την παρουσία σας στο πολιτικό προσκήνιο, τόσο περισσότερο δυναμώνετε τον κόσμο και συσπειρώνετε και άλλους ανεξάρτητους έλληνες στους «Ανεξάρτητους Έλληνες».

Υ.Γ. Eμείς δίνουμε ραντεβού στις κάλπες. Αναρωτηθήκατε άραγε μήπως τελικά, στο δικό σας ραντεβού δεν έρθουν όσοι περιμένετε;   Το ζήτημα είναι τι ώρα εκείνο το βράδυ θα πάτε σπίτι σας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!