Μαρία Αγγέλου: Οι συνεχείς αυξήσεις σε φόρους και ΦΠΑ

«Οι συνεχείς αυξήσεις σε φόρους και ΦΠΑ, οι απανωτές περαιώσεις και η δυσφήμιση της χώρας μας στο εξωτερικό με συνέπεια την μειωμένη προσέλευση τουριστών στην περιοχή μας, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που προκαλούν αγανάκτηση, αλλά και απόγνωση στους καταστηματάρχες της παλιάς πόλης.

Σε συνδυασμό μάλιστα με τις απεργιακές κινητοποιήσεις άλλων επαγγελματικών κλάδων βλέπουν τις εισπράξεις του Απριλίου να αγγίζουν ιστορικά χαμηλά. Ζητούν νέα κυβέρνηση που θα αναγνωρίσει την προσφορά της τουριστικής βιομηχανίας στην ανάπτυξη και την επιβίωση της νησιώτικης χώρας και θα  στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του κλάδου που αργοσβήνουν»

Σε αυτές τις δηλώσεις προέβη κατά την διάρκεια της επίσκεψης της στην Παλιά Πόλη η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου με το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Μαρία Αγγέλου. Η υποψήφια στα πλαίσια της περιοδείας της πρόκειται να βρίσκεται την Πέμπτη στη Νίσυρο, την Παρασκευή στην Κω και την Κυριακή στη Σύμη.

Μαρία Αγγέλου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!