Στην Κω περιόδεψε σήμερα ο υπ. Βουλευτής κ. Μάνος Κόνσολας

Στην Κω περιόδεψε σήμερα ο υπ. Βουλευτής και Συντονιστής Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Αιγαίο, κ. Μάνος Κόνσολας. Συναντήθηκε με πολίτες, ανταλλάσσοντας απόψεις και απαντώντας στα ερωτήματά τους.

Στις συναντήσεις του με τους φορείς του νησιού ο κ. Κόνσολας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, για την οικονομία και την δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά, έτσι όπως διατυπώθηκε την Κυριακή στο Ζάππειο.

«Η ξεκάθαρη δέσμευση για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. άλλα και η μετάταξη όλων των Υπηρεσιών του Τουρισμού στο χαμηλό συντελεστή αποτελούν βήματα που στηρίζουν την τοπική μας οικονομία. Δείχνουν την έμφαση που θέλει να δώσει η Νέα Δημοκρατία στην πολυκεντρική, πολυνησιωτική ανάπτυξη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κόνσολας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!