Δραστηριότητες του υποψήφιου βουλευτή Αντώνη Σ. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

Τις συνοικίες των Αγίων Αποστόλων και Ηλιούπολης (Άνω και Κάτω) της Ρόδου επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Αντώνης Σ. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ την Δευτέρα 23 Απριλίου, όπου συνομίλησε με συμπολίτες μας, κατοίκους της περιοχής, τόσο για τα λειτουργικά προβλήματα των συγκεκριμένων οικισμών όσο και για την συνολική πολιτική και οικονομική κατάσταση που βιώνει η κοινωνία μας και εντονότερα οι χαμηλόμισθοι και οι συνταξιούχοι, που απαρτίζουν το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων στις εν λόγω συνοικίες.


Σήμερα Τρίτη 24 Απριλίου ο υποψήφιος βουλευτής αναχώρησε για την Πάτμο, γενέτειρα του πατέρα του, απ' όπου στη συνέχεια θα επισκεφθεί και άλλα νησιά του βορείου συμπλέγματος του Νομού μας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!